Obrve su te koje licu daju izvesnu strukturu, pa zato moraju biti usklađene sa crtama lica. Kod prirodnih obrva nema puno posla, osim redovnog održavanja, ali kod onih koje priroda nije obdarila željenim oblikom obrva potrebno je uraditi neke kozmetičke korekcije, da bi se maksimalno istakla lepota lica. Iscrtavanje obrva je brzo i efikasno rešenje, ali nažalost kratko traje, pa je potrebno to raditi svakodnevno. To ume da bude naporno, nakon izvesnog vremena, ili čak može da se desi da nemate vremena da to uradite. Šta uraditi da dobijete oblik obrva kakav želite, a da nista u obavezi da svaki dan provodite vreme ispred ogledala?

Kozmetički salon Sanja.Nails “beauty and care” ima rešenje za Vas – Japansko iscrtavanje obrva.

Šta je tačno japansko iscrtavanje obrva, kako se to radi i koliko traju efekti, zapitaćete se? Pre svega, ova metoda nije fokusirana na stvaranje efekta jake šminke, poput večernje ili scenske, već na uklanjanje nedostataka vaših prirodnih obrva, i poboljšavanje njihovog prirodnog izgleda. Iako spada u metode trajne šminke, za japansko iscrtavanje obrva se ne koriste mašinice kako kod tetoviranja, već specijalne vrste oštrica kojima se boja nanosi na kožu tako da prodire plitko. Umesto efekta iscrtanih obrva, imaćete efekat sitnih dlačica, koji je suština ovog načina rada.

Još jedan bitan faktor je to da se obrve ne uklanjaju, već se na mestima gde su se proredile ili prestale da rastu, docrtavaju tako da se konačan efekat stapa sa obrvama koje već postoje. Boja koja se koristi može biti iste nijanse kao i Vaša prirodna, ali postoji i mogućnost mešanja boja ukoliko želite neki specifičan efekat. Nivo bola tokom ovog tretmana izjednačava se sa onim koji se doživljava tokom čupanja obrva, a anestezija se koristi i pre i tokom tretmana. Efekti traju nekoliko godina, ali se savetuje osvežavanje boje nakon godinu dana.

Zakažite svoj termin na broj 0658856055

Call Now Button